Späť

RUWAC: Vedúca značka priemyselných vysávačov – Spoľahlivosť a inovácie

Tentokrát sa bližšie pozrieme na spoločnosť RUWAC a odhalíme tajomstvá, ktoré stoja za jej vedúcou pozíciou v odvetví priemyselných vysávačov. Prečo je RUWAC taký výnimočný a prečo sa spoločnosti po celom svete spoliehajú na jeho vysávacie riešenia?

História spoločnosti RUWAC je prepletená inováciami, kvalitou a odhodlaním. Od roku 1976 sa zakladatelia Siegfried Wagner a Manfred Runge venovali ponuke najlepších vysávačov na trhu. Tento záväzok sa prejavuje aj dnes v každom aspekte našich výrobkov. S viac ako 170 zamestnancami, 30 obchodnými zastúpeniami a 20 servisnými technikmi po celom svete, RUWAC zaručuje optimálnu podporu a odbornosť pre každého zákazníka.

Či už potrebujete mobilné alebo vysokovýkonné odsávacie systémy, RUWAC je synonymom pre kvalitu a praktickosť. Naše riešenia nielen spĺňajú, ale často prevyšujú najprísnejšie normy z hľadiska bezpečnosti a ochrany životného prostredia. Pripojte sa k nespočetným spokojným zákazníkom a zistite, prečo je RUWAC meradlom kvality v priemyselnom vysávaní.

Pri čistení pracovného prostredia a priemyselných procesov je kľúčová spoľahlivosť. A spoločnosť Ruwac je v tomto smere na čele už viac ako štyridsať rokov. Červené – a teraz aj čierne – priemyselné vysávače Ruwac sa presadili ako najspoľahlivejšie riešenia na trhu. Čo však robí spoločnosť Ruwac takou jedinečnou a prečo sa spoločnosti na celom svete spoliehajú na jej sacie riešenia?

Spoločnosť Ruwac ponúka oveľa viac ako len priemyselné vysávače. Ponúka riešenia, ktoré sú nielen účinné, ale spĺňajú aj najprísnejšie normy z hľadiska kvality, bezpečnosti a ochrany životného prostredia. Od špičkovej technológie až po bezkonkurenčný výkon – spoločnosť Ruwac stanovuje štandardy pre odsávacie systémy v širokom spektre priemyselných odvetví a aplikácií.

Pozrite si ponuku priemyselných vysávačov TU alebo kontaktujte nášho špecialistu na priemyselné vysávače, ktorý vám pomôže navrhnúť riešenie presne na mieru:

Ing. Juraj Mikloš – odborník na priemyselné vysávače

+421 911 311 783
j.miklos@unikont.sk

Máte záujem o naše stroje alebo potrebujete poradiť?

Vaša správa bola odoslaná

Odpovieme Vám hneď ako to bude možné.

Unikont Group
Späť hore