kosenie s akumulátorovou kosačkou

AS 62 E-Allmäher

Výkonná a obratná elektrická kosačka na vysokú trávu – AS 62 E-Allmäher s batériovým pohonom

Určené na vysokú trávu do 90 cm. Kosí a mulčuje v jednom kroku. Univerzálna elektrická kosačka AS 62 sa cíti ako doma najmä na rovnom a mierne nerovnom teréne. Typickými miestami použitia stroja sú lúčne sady, rekreačné pozemky a veľké záhrady. Vďaka voľnobežným jednotkám na oboch stranách a pohyblivým predným kolesám je Allmäher mimoriadne agilný. Ideálne pre súkromných zákazníkov, ako aj poskytovateľov služieb a samosprávy.
Nový 56-voltový elektrický pohon AS-Motor Electric má výkon bežného benzínového motora s objemom 200 cm3. Energiu jej dodávajú dve profesionálne ručné batérie po 10 Ah. Spolu poskytujú enormných 1 120 watthodín energie. Pre maximálny dosah je možné pripojiť aj zadnú batériu s kapacitou 28 Ah. S rekordnou energetickou rezervou vtedy 2 688 watthodín.
Hriadeľ motora a hriadeľ noža sú oddelené spojkou noža. To poskytuje najlepšiu možnú ochranu motora v prípade kolízie čepele napríklad s kameňmi alebo koreňmi. Vysoká rezná sila je výsledkom zníženia otáčok motora na 1,6:1. K dispozícii je voliteľná mulčovacia súprava pre vizuálne príťažlivý vzor kosenia v nižšej tráve.

Systém krížových nožov a variabilný pohon

AS 62 4T B&S, vybavený systémom krížových nožov, spoľahlivo reže porasty s výškou od 50 do 100 mm. Výška kosenia sa nastavuje pre každú nápravu a je variabilná v piatich úrovniach vpredu a vzadu. Obsluha si môže zvoliť aj rýchlosť jazdy medzi 1,9 a 4 km/h. Dve voľnobežné jednotky v pohone kolies a pohyblivé predné kolesá umožňujú pohodlné riadenie, otáčanie a manévrovanie okolo prekážok aj počas jazdy. Kónicky sa zužujúca kosiaca plošina zaisťuje rovnomerný tok materiálu.

Komfortná tyč a ľahká preprava

Bočne nastaviteľné V-riadidlá sú štandardne dodávané s technológiou VibrationProtect, ktorá znižuje vibrácie rúk a ramien na minimum. Tyč možno jednoducho a pohodlne výškovo nastaviť. AS 62 4T B&S možno „zložiť dohromady“ pre jednoduchú prepravu v osobnom vozidle bez potreby prívesu.

ELECTRIC ECOSYSTEM

Rozšírte svoju operačnú schopnosť vo všetkých smeroch pomocou komplexného EKOSYSTÉMU. Akumulátory AS-Motor Electric sú kompatibilné so všetkým profesionálnym ručným náradím od EGO Powertools.

Kontaktujte nás

Jozef Krutý

Produktový manažér

+421 918 868 209
j.kruty@unikont.sk

AS 62 možno jednoducho zložiť pre kompaktné prepravné rozmery.

Technické údaje

Šírka záberu61 cm
Maximálna výška trávy 80 cm
Výrobca motoraAS-Motor
Označenie (typ) motoraAS-Motor Electric
Spojka nožováno
Bočné / zadné vyhadzovanienie / áno
Uzavretá kapota kosačkyáno
Mono-nôž / krížové nože / Y - cepynie / áno / nie
Výška kosenia50 - 100 mm
Pohon mechanický / hydrostatickýáno / nie
Počet prevodových stupňovVario
Max. rýchlosť3,8 km/h
Rozmer D / Š / V191 x 70 x 99 cm
Hmotnosť69 kg
Hladina akustického tlaku na stanovišti operátora70,6 dB

Máte záujem o naše stroje alebo potrebujete poradiť?

Vaša správa bola odoslaná

Odpovieme Vám hneď ako to bude možné.

Unikont Group
Späť hore