S kosačkou AS Motor - AS 510 ProClip so šírkou záberu 51 cm pokosíte ľahko a rýchlo aj stredne vysokú trávu

AS 510 ProClip 2T ES A

Mulčovacia svahová kosačka AS 510 ProClip 2T A je vybavená jediným dvojtaktným motorom na svete, ktorý spĺňa požiadavky stanovené v smernici EÚ o emisiách 97/68 / ES. 2-taktný motor AS udržuje mazanie motora bez ohľadu na polohu, čo umožňuje prácu v stúpaniach 40 stupňov a viac bez rizika poškodenia motora.

2-taktný motor AS je navyše z výroby vybavený funkciou EasyStart; digitálny zapaľovací systém CDI znižuje otáčky potrebné na rozbeh na polovicu. Vysoký krútiaci moment dvojtaktného motora zaisťuje výkon aj vo vysokej tráve.
Tretie ložisko kľukového hriadeľa a trecie disky na mulčovacom noži chránia motor v prípade nárazu do prekážky, zatiaľ čo variátor umožňuje pohodlné nastavenie rýchlosti od 2,1 do 4,3 km / h za pohybu.

Predné kolesá s dvojitými guličkovými ložiskami a pohon zadných kolies poskytujú ľahkú manipuláciu. Špeciálny klinový tvar predných kolies minimalizuje dopad na trávu, ktorá sa ihneď rýchlo vystrie a nôž ju pokosí. Výšku kosenia je možné pomocou pružinového systému nastaviť v 6 úrovniach od 40 do 90 mm.

Veľké agresívne dezénové kolesá zaisťujú optimálnu trakciu a pohon

AS 510 ProClip 2T A šetrí o 30% viac času v porovnaní s kosačkami na trávu so zberným košom, pretože odpadá nutnosť vyprázdňovania zberného koša, ako aj časovo a finančne náročný proces likvidácie trávy.

Mulčovací nôž čisto kosí trávu až do výšky 18 cm a súčasne vytvára prúdenie vzduchu, ktoré víri odrezky v mulčovacej jednotke. Tri rezné hrany mulčovacieho noža viackrát sekajú a mulčujú trávu. Odrezky potom zapadajú do trávnika a vytvárajú vrstvu mulča, ktorý hnojí a chráni trávnik pred vysychaním.

Technické údaje

Šírka záberu 51 cm
Maximálna výška trávy "mulčovanie" 20 cm
Výrobca motora AS-Motor
Označenie (typ) motora AS 165 ES
1 valcový motor, 4 taktný / 2 taktný 2T
Maximálny výkon 4,4/6,0 kW / k
Menovitý výkon 2,8/3,8 kW / k
Menovité otáčky 2800 Ot./min.
Tretie ložisko kľukového hriadeľa na ochranu motora áno
100% mulčovacia funkcia áno
Výška kosenia 40 - 90 mm
Centrálne nastavenie výšky kosenia áno
Nastavenie výšky kosenia: Počet úrovní 6
Zadný pohon áno
Počet prevodových stupňov Vario
Max. rýchlosť 4,3 km/h
Nastavenie výšky riadidiel áno
Objem nádrže 5 L
Rozmer D / Š / V 139x55x100 cm
Hmotnosť 48 kg
Produktový list

Máte záujem o naše stroje alebo potrebujete poradiť?

Vaša správa bola odoslaná

Odpovieme Vám hneď ako to bude možné.

Unikont Group
Späť hore